Werken bij Twinkeling
Let's work!

Open Sollicitatie 'Weekendhulp Twinkeling Sieraden en Accessoires'

Heb jij altijd al een passie voor sieraden, accessoires en trends gehad? En ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de detailhandel? Check dan de volgende vacature en solliciteer bij Twinkeling Sieraden en Accessoires.

Hoe ziet een werkdag bij Twinkeling eruit?

Twinkeling bevind zich in het centrum van Boxmeer op een levendige plek waar het bruist van de klanten die de hele dag door binnenlopen. Houd jij er van om klanten met frisse energie en open armen te ontvangen? Ze eerlijk en kalm te adviseren over onze producten? Zodat ze daarna met een glimlach de winkel verlaten. Dan ben jij de nieuwe Twinkie-girl waar wij naar op zoek zijn.

Functie vereisten:

Bedrijfsinformatie:
Twinkeling Sieraden en Accessoires is al vanaf 2006 aanwezig in de Steenstaat te Boxmeer. DE winkel op het gebied van betaalbare sieraden, accessoires en cadeaus voor elke doelgroep. Je kunt bij ons terecht voor een eerlijk advies over onze producten, het prikken van oorgaatjes, reparaties van jouw sieraden of het vervangen van je horlogebatterij. Twinkeling heeft een leuke afwisselende collectie gebaseerd op basics aangevuld met de huidige trends voor jong en oud.

Voorwaarden:
- Salaris conform CAO detailhandel
- Beschikbaar vanaf: in overleg
- Personeelskorting op ons assortiment
- Gezellige borrels

Werken bij ons:
Wil jij komen werken bij ons? Dan ontvangen wij graag jouw reactie! Reageren kan door jouw motivatie, beschikbaarheid en CV+foto te mailen naar info@twinkelingsieraden.nl t.a.v. Naomi Goossens.

 

 

Betaalmogelijkheden