Werken bij Twinkeling
Let's work!

Vacature Verkoopmedewerker Twinkeling Sieraden en Accessoires

Heb jij  altijd al een passie voor sieraden, accessoires en trends gehad? En ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de detailhandel. Check dan de volgende vacature en solliciteer bij Twinkeling Sieraden en Accessoires.

Hoe ziet een werkdag bij Twinkeling eruit?

Twinkeling bevind zich in het centrum van Boxmeer op een levendige plek waar het bruist van de klanten die de hele dag door binnenlopen. Houd jij er van om klanten met frisse energie en open armen te ontvangen? Ze eerlijk en kalm te adviseren over onze producten? Zodat ze daarna met een glimlach de winkel verlaten. Dan ben jij de nieuwe Twinkie-girl waar wij naar op zoek zijn.

Functie vereisten:

 Bedrijfsinformatie:
Twinkeling Sieraden en Accessoires is al vanaf 2006 aanwezig in de Steenstaat te Boxmeer. DE winkel op het gebied van betaalbare sieraden, accessoires en cadeaus voor elke doelgroep. Je kunt bij ons terecht voor een eerlijk advies over onze producten, het schieten van oorgaatjes, reparaties van jouw sieraden of het vervangen van je horlogebatterij. Twinkeling heeft een leuke afwisselende collectie gebaseerd op basics aangevuld met de huidige trends voor jong en oud.

Voorwaarden:
Salaris conform CAO detailhandel
Beschikbaar vanaf juni/juli
Uren in overleg
Vakantiedagen conform CAO detailhandel
Een leuke werkplek in het centrum van Boxmeer
Personeelskorting op ons assortiment
Werken in een jong team
Op zijn tijd een gezellige borrel

Werken bij ons:
Wil jij komen werken bij ons? Dan ontvangen wij graag jouw reactie! Reageren kan door jouw motivatie en CV te mailen naar info@twinkelingsieraden.nl t.a.v. Naomi Goossens.

Betaalmogelijkheden