Kerstpakketten

It's the most wonderful time of the year!

Vindt u het ook zo'n uitdaging om elk jaar weer een uniek kerstpakket te bedenken voor uw personeel? Wij helpen u graag!

Uniek in
cadeautjes en kerstpakketten

Kerstpakket op maat

Verras uw werknemers met een uniek en lokaal kerstpakket! Wij kunnen geheel naar uw wens en budget kerstpakketten voor hem of haar maken. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact met ons op.

Christmas Shopping Night 

Elk jaar is het weer een uitdaging voor u als werkgever om een uniek en gewaardeerd kerstpakket samen te stellen voor uw personeel.
Om u te ontzorgen organiseren wij een speciale 'Christmas Shopping Night'. Tijdens deze avond (buiten openingstijden) krijgt uw personeel de gelegenheid om zelf een kerstpakket samen te stellen naar eigen wens. U als werkgever heeft daardoor uw handen vrij en kan gezellig een praatje maken of mee kijken met de keuzes van uw personeelsleden. 
Optioneel kunnen wij zorgen voor een lekker hapje en drankje. 

Hoe werkt het:
U bepaald voorafgaand de waarde van het kerstpakket per personeelslid. Wij zorgen dat dit in de vorm van muntjes in een zakje klaar staat en bij binnenkomst krijgt iedereen zo'n gevuld zakje. Met deze muntjes kunnen zij hun producten bij elkaar 'shoppen' en zo het perfecte kerstpakket mee naar huis nemen!

Daarnaast zorgen wij voor een gezellige kerstsfeer in onze winkel en een enthousiast 'Twinkeling Team’ dat graag helpt met het adviseren van uw personeel.

Heeft u vragen of wilt u een avond boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kerstpakket samenstellen en borrel bij u op locatie

Liever een unieke borrel op kantoor? Wij komen graag bij u op locatie om te zorgen voor een lekker hapje, drankje en een gezellige markt. Voor meer informatie, neem contact op met de organisatie.

Betaalmogelijkheden