Oorbellen prikken
Let's create some earcandy! 

Oorbellen prikken

Wilt u graag oorbellen laten prikken? Wat leuk! Dan bent u bij Twinkeling aan het juiste adres! Al sinds 2014 zijn wij gespecialiseerd in het prikken van oorbellen. Dit doen wij met het veilige en hygiënische gepatenteerde systeem van Studex. Het prikken met dit systeem is nauwelijks voelbaar, veilig, hygiënisch en snel. Daarbij is dit systeem vrijwel geruisloos, waardoor het ideaal is voor het prikken bij kinderen.  

Via onderstaande planner kunt u eenvoudig een afspraak maken. Heeft u nog vragen? Lees hieronder dan eens onze antwoorden op veelgestelde vragen.  

Tot snel! Liefs, Team Twinkeling 
Veelgestelde vragen

Hanteren jullie een minimumleeftijd? 
Ja, wij hanteren een minimumleeftijd van 1 jaar.  

Hoeveel kost het prikken van oorbellen? 
Dit is afhankelijk van de oorbellen die u kiest. De prijzen variëren tussen €22,50 en €35,- per paar, inclusief het prikken.  

Prikken jullie ook derde oorgaatjes? 
Wij prikken enkel oorbellen in de oorlel. Wanneer een derde gaatje nog past in uw oorlel, kunnen wij deze uiteraard prikken. Dit verschilt per persoon.  

Kan ik zonder afspraak binnenlopen voor het prikken van oorbellen? 
U kunt zonder afspraak binnenlopen, maar wij raden u aan vooraf een afspraak in te plannen. Dit om teleurstelling te voorkomen. Wilt u oorbellen laten prikken bij een kind onder de tien jaar? Dan is een afspraak maken verplicht. 

Is het mogelijk om enkel één oorgaatje te prikken? 
Dit is zeker mogelijk! U betaalt hiervoor de helft van de prijs. 

Is het mogelijk om de oorbellen tegelijk te laten prikken? 
Uiteraard! Op deze wijze is het prikken nog sneller gebeurd en in één keer klaar. Nadat de oorbellen zijn uitgezocht, de oorlellen zijn gedesinfecteerd en de getekende puntjes zijn goedgekeurd, roepen wij er een tweede collega erbij en prikken we de oorbellen samen in de oren. 

Hoelang mag ik niet zwemmen na het prikken van oorbellen? 
Het is gewoon mogelijk te zwemmen met uw nieuwe oorgaatjes. Wij raden u aan onze nazorgproducten te gebruiken na afloop.  

Hoelang moet ik de oorbellen inhouden? 
Het is van belang dat u de oorbellen zes weken lang inhoudt. Verzorgt u uw oorgaatjes met Studex Advanced? Dan kunt u de oorbellen al na drie weken vervangen. Studex Advanced is vanzelfsprekend ook bij ons te koop.

Let op! Omdat onze oorbellen steriel zijn verpakt, kunnen wij deze eenmalig gebruiken. Op het moment dat u er toch voor kiest geen oorbel te laten prikken nadat deze uit de verpakking is gehaald, zijn wij genoodzaakt de helft van de prijs in rekening te brengen. Op deze manier delen we samen het verlies.    

Betaalmogelijkheden