Oorbellen prikken
Let's create some earcandy! 

Oorbellen prikken

Wilt u oorbellen laten prikken bij uzelf of uw kind? Via de onderstaande planner kunt u gemakkelijk een afspraak maken.
Scroll de planner omhoog om de afspraak te kunnen bevestigen. Ziet u de knop bevestigen niet? Scroll dan de pagina omhoog. Meer informatie over oorbellen prikken vindt u onderaan deze pagina.

Tot snel! Liefs, Team Twinkeling 

Wilt u uw oren of die van uw kinderen snel en vrijwel pijnloos met modieuze oorbellen laten zetten? Bent u zich bewust van uw gezondheid en vindt u hygiëne belangrijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij prikken gaatjes in het oor met het veilige en hygiënische gepatenteerde systeem van Studex. De voordelen van Studex:


De eerste oorbellen waarmee de gaatjes gezet worden zijn in steriele wegwerpverpakking verpakt. De precisie-instrumenten zijn heel eenvoudig en snel. Met het Studex apparaat wordt het gaatje gelijktijdig gemaakt, de oorbel in het oorgaatje gezet en de sluiting op de achterkant aangebracht.

We hebben een zeer uitgebreide collectie zweerknopjes voor kindjes maar ook voor volwassenen.

Let op!! Onze oorbellen zijn steriel verpakt. Op het moment dat u er tussentijds voor kiest om geen oorbel te laten schieten nadat deze uit de verpakking is dan zijn wij genoodzaakt om de helft van de prijs in rekening te brengen, dan delen we samen het verlies.

Betaalmogelijkheden