Uniek sieraad ontwerp

Bent u op zoek naar een sieraad met een blijvende herinnering en wilt u deze laten ontwerpen door onze goudsmid? Neem dan nu vrijblijvend contact op 

Eigen ontwerp | Goud omsmelten | Trouwringen | Reparaties

Handcrafted jewelry
made with love 

Eigen ontwerp

Geboorte, trouwen, overlijden, afstuderen of een andere gelegenheid. Dit zijn allemaal bijzondere gebeurtenissen in het leven, waarbij een bijzonder sieraad op zijn plaats is. Denkt u er al langer over na om een eigen ontwerp uit te laten voeren? Dat kan! Er zijn veel verschillende mogelijkheden om het sieraad te ontwerpen/maken. Samen met u nemen we rustig de tijd om tot een mooi eindresultaat te komen.

Goud omsmelten

Heeft u gouden sieraden die u niet meer draagt? Deze kunt u om laten smelten tot iets heel nieuws. We maken in overleg met u een prachtig sieraad op maat. Zo ziet u dat uw oude sieraden nog heel wat kunnen opleveren en bovendien blijft de emotionele waarde bestaan. 

Trouwringen

U kunt bij ons uw trouwringen helemaal naar eigen smaak laten maken. U bespreekt met ons wat uw wensen zijn en maken aan de hand daarvan een ontwerp. U mag natuurlijk ook zelf een ontwerp aanleveren. De ringen worden speciaal voor u gemaakt en zijn daarom dus helemaal uniek!

Reparaties

Is uw sieraad of horloge stuk gegaan? U kunt voor verschillende reparaties bij Twinkeling terecht, zoals batterij vervangen en horlogeband verkleinen/vergroten. Ook kunnen wij kleine reparaties aan sieraden zelf doen. Wanneer wij het product zelf niet kunnen repareren kunnen wij altijd onze goudsmit raadplegen

Betaalmogelijkheden