Onze Winkel

De leukste sieraden winkel van Boxmeer!

Niet alleen sieraden maar ook horloges, kleding, sjaals, hoeden, woonaccessoires en nog veel meer leuke items vindt u bij ons in de winkel!

Wij heten u graag
welkom!

Onze Winkel

U kunt bij ons terecht voor de nieuwste trends in sieraden en horloges, daarnaast hebben wij een uitgebreide collectie hoeden en sjaals. Ook voor tassen, portemonnee's en clutches bent u bij ons aan het goede adres. 
Bent u op zoek naar een uniek cadeautje? We hebben een gezellig lifestyle hoekje met leuke cadeautjes al verkrijgbaar vanaf €2,50! 

Onze winkel telt een ruim assortiment dat voor iedere portemonnee betaalbaar is. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons erg hoog in het vaandel. We streven ernaar dat iedere klant met een vrolijk gezicht de winkel uit loopt. 

Ook heren zijn bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie met armbanden, kettingen, ringen of horloges en helpen u graag met een sieraad dat bij u of uw partner.

Sinds 2014 prikken wij oorgaatjes in onze winkel en dat doen wij met veel liefde en plezier! Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor meer info klik hier

Naast de online shop, kunt u in onze winkel terecht en tastbaar uw keuze maken binnen ons assortiment. Ook bent u altijd welkom mocht u voor advies en informatie willen vragen over een 'uniek sieraad'. 

Betaalmogelijkheden