Nieuws

Nieuws&events van twinkeling

Twinkeling sieraden Boxmeer houdt jou op de hoogte van de nieuwste trends, events, tips & tricks!

Veel leesplezier!

30 Oktober 'VIP NIGHT'

Black & Gold edition

Nieuws

Examenuitslag voor middelbare scholieren -

Lieve allemaal, Vandaag, donderdag 4 juni, is het voor vele van jullie een spannende dag. Het is de dag waarop alle middelbare scholieren zijn of haar examenuitslag te horen krijgt! Bij deze willen wij jullie alvast heel veel succes toe wensen en willen wij jullie toch nog wat leuke cadeautips geven voor jou beste vriendin, leukste klasgenoot, nichtje, zusje of gewoon voor jezelf. Onze cadeaubonnen zijn in elk gewenst bedrag verkrijgbaar en blijven onbeperkt geldig! Wij hebben leuke armbanden en of kettingen met betekenis van het merk Myjewellery in de winkel liggen.

Lees meer »

Vaderdag op 21 juni -

Lieve allemaal, Wil jij jouw vader bedanken omdat hij altijd voor jou klaar staat, alles voor je doet, de grappigste is, de liefste is of omdat hij gewoon de allerbeste is? Welke reden je ook hebt om hem te bedanken, op zondag 21 juni is het alweer Vaderdag en dus het perfecte moment om jouw vader in het zonnetje te zetten! Vind jij het lastig om het perfecte cadeau voor je vader te vinden en weet je zelf niet zo goed waar te beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees meer »

Openingstijden en deurbeleid -

Lieve allemaal, Wij gaan weer open volgens onze normale openingstijden. Dit betekent dat we van dinsdag tot en met donderdag open zijn van 09:30 tot 18:00 uur. Vrijdag zijn we vooralsnog open van 09:30 tot 20:00 uur en zaterdag zijn we van 09:30 tot 17:00 uur geopend. Vanaf vrijdag 22 mei gaan we weer open van 09:30 tot 21:00 uur. Daarnaast hebben wij een deurbeleid dat er maar 8 personen de winkel in mogen in groepjes van maximaal 2 personen, als het toch te druk wordt dan geven wij dit aan en verzoeken je om even buiten te wachten.

Lees meer »

Twinkeling video's

“ Tijdens onze events maak je kennis met ons team, onze sieraden, plaatselijke ondernemers, trends en meer... We bloggen en vlogeen over twinkelende onderwerpen, styling en alles wat onze klanten zo graag van ons willen weten. ”
Betaalmogelijkheden