Sunny Lifestyle
 
Soort product
Merk
Kleur
Prijs
Geen enkel horloge is absoluut waterdicht. Vandaar dat de term 'waterproof' (waterdicht) sinds de jaren '60 officieel heeft plaatsgemaakt voor 'water resistant' (waterbestendig). In de praktijk worden beide termen echter nogal eens naast elkaar gebruikt.

Waterproof en water resistant.. Wat is nu het verschil?

Sunny Lifestyle is het merk voor droogbloemen! Als jong meisje is Sunny opgegroeid met liefde voor bloemen, planten en de natuur.
Haar moeder heeft een tuin vol met bloemen die zij vroeger al droogde en parfum van maakten. Ook maakten zij er kransen van of stopte ze in lijsten.
Sinds Sunny samen woont met haar partner in een heerlijk huis met tuin. Kwam het moment om haar liefde voor planten en bloemen weer op te pakken. Dit resulteerde in een eigen tuintje vol met bloemen die ze vervolgens droogde.

Een paar jaar geleden hebben ze besloten om een webshop te starten met vintage en Marokkaanse woonaccessoires, één van de vele liefdes! Daarmee heeft ze vervolgens op een aantal lokale markten gaan staan.
Ter decoratie nam ze een aantal van haar creaties met droogbloemen mee. Het bleek dat mensen daar enorm veel interesse in hadden.
Dit inspireerde haar zo, dat het voor haar een logische stap is geweest om zich daar volledig op te gaan richten.
Een uitgelopen hobby kan je het noemen!

Inmiddels is deze uitgelopen hobby uitgegroeid naar meerdere verkooppunten door NL, België en Frankrijk.
Ze had nooit durven dromen dat het zo zou uitpakken!

Sunny zegt: 'Ik gebruik diverse bloemen en droog daar zelf (als het mogelijk is) een deel van op ambachtelijke manier.
Alle droogbloemen worden behandeld met een uv spray om de kleuren zo mooi mogelijk te behouden. Elk product is met veel zorgvuldigheid gemaakt. Een aantal flessen zijn vintage of gerecycled. Mijn streven is om op een duurzame manier met het milieu om te gaan en zoveel mogelijk te hergebruiken. Droogbloemen zijn daarom perfect! Deze gaan jaren mee, mits je ze goed onderhoudt. Behandel de droogbloemen met liefde en zet deze niet in de volle zon of daglicht.'

Inmiddels is de collectie van Sunny Lifestyle uitgebreid naar een groot en divers assortiment!
Hoe mooi is het om op deze manier de natuur in huis te halen?! Een feestje in elk interieur! 

Betaalmogelijkheden